Hoppa till innehåll

Hjärnarn tycks fungera igen

04 september 2008

Gårdagens kognitiva dys funktion tycks ha gått över 🙂
Jag har lyckats sköta mitt jobb utan att göra någon skada, hela eftermiddagen o kvällen. Genomförde t o m ett avdelningsmöte på rimlig nivå, med tydliga gränser men tycktes ändå nå fram o igenom, det hade jag inte trott.

Det ska nog gå vägen den här gången med.

Jag orkar inte gå in i vardagsrummet o börja plocka bort hennes grejjer, det tar emot – blir väl mer definitivt då. Att städa bort henne liksom….. *suck*

Hon har i alla fall kommit fram välbehållen, jag ringde mobilizern o hörde att allt var bra, de var halvvägs till Coquimbo redan. Det känns så avlägset o overkligt ännu.

Ynglet har lagat mat till sig själv ikväll, ätit o lämnat köket….. latmaskarna förökade sig med rekordfart. Han ska förstås få ta rätt på´t själv…. innan han kan dra till Stockholm o nöjena imorgon kväll.
Nu har han precis slagit sitt eget rekord på joggingturen ner till station för att hämta sin cykel, han kom in nöjd o svettig o fråga om jag ville ha en godnatt kram….. jag avböjde förstås o föreslog en liten dusch först. Men i vissa lägen märks det att han lärt sig vad jag fostrat honom – att aldrig duscha efter 22 i en lägenhet. Tänk om det kunde smitta lite mot köket – att jag ska få märka hur jag fostrat honom alltså…..

Nu har en hel dag gått o jag har varit närvarande i nuet. Tagit det viktigaste först, en sak i taget.

Allt är som det ska i mitt liv o jag får inte mer en jag klarar av (fast min vän o arbetskamrat Nettan tycket att det är bland det galnaste jag säger…. *ler*)

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: