Hoppa till innehåll

Shopping glädje

31 augusti 2008

Vilken fröjd att få röja runt på Gävle bistånds grupp i Valbo.

Att ta med sig tjugu plagg in i provhytten, av o på – en snabb blick i spegeln, av o på o så en ny glutt. En hög för sannolikt o en för säkra kort, en för sånt som är för smått eller helt fel.

Tre rundor till provhytten gjorde jag idag. Sen köpte jag både det sannolika o de säkra korten. Inte för att jag borde, men det var ju rea o allt hade 50% rabatt. Då spelar det inte så stor roll.

Två hela kassar kläder rikare o femhundra spänn fattigare gick jag därifrån. Det kändes som att ha vunnit högsta vinsten, det ger mig sån glädje o tillfredsställelse att fynda kläder på second hand. Hade jag köpt kläderna på stans vanliga butiker hade jag inte konsumerat den mängden i inköp på två år, o nu gjorde jag alla fynd samma dag o till priset av två tröjor på HM.

Dottern tyckte jag gjort vissa felköp…. o kanske har hon rätt – men skulle det vara så att jag håller med henne längre fram, så går de plaggen tillbaka till second hand marknaden o sen är cirkeln sluten igen.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: